logo
RNTV Live

SUPERB: Hustle Festival și SAGA ajută artiștii aflați la început de drum

241727746_527854741702159_1204088456795533308_n
Ștefan Petre

Organizatorii faimosului festival de muzică hip-hop (rap, trap, urban) Hustle revin cu o inițiativă care le-a adus numeroase cuvinte de laudă în mediul online, devenită deja un specific al evenimentului.

De data aceasta, cei de la Hustle, care au organizat un mega-show în Azuga în luna decembrie a anului trecut, se ocupă de o scenă separată la SAGA Festival, care se va desfășura în perioada 23-24-25 iunie la Aeroportul Romaero din București (Băneasa).

Prin acest parteneriat, Hustle Festival rezervă o scenă pentru artiștii genului muzical promovat, sub sloganuri precum „SAGA hijacked by Hustle: destination unknown” („SAGA deturnat de Hustle: destinație necunoscută”).

La fel ca la ediția din decembrie a propriului festival, organizatorii Hustle s-au gândit și la artiștii locali, care activează la un nivel mai mic, hotărând să ofere o șansă unuia dintre aceștia să desfășoare un moment la celebrul show din București.

Criteriul ales de ei este popularitatea: mai exact, rapperul/trapperul care va obține cele mai multe comentarii care îl etichetează va fi alesul pentru SAGA și va beneficia de un set pe scena festivalului, alături de nume mari din industria muzicală românească.

În 2022, Hustle Festival a fost deschis de artiști locali, selectați tot prin votul online al publicului și prin susținerea oferită în social media. Mai exact, au prezentat momente artistice, pe 1 și 2 decembrie, Ștefan P3 din Ploiești (care i-a avut ca invitați speciali pe GLIZZY și DJ Pană), YSL Gabi din Brașov (cu Octibus și Ciobo ca invitați) și Cătău din București:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor