logo
RNTV Live

Summer Internship la Guvernul României!

Guvern
Dudau Andreea Valentina

Summer Internship la Guvernul României. Depune dosarul acum!

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2023, organizat de Secretariatul General al Guvernului, în calitate de instituție organizatoare, este dedicat elevilor, studenților și absolvenților formelor de învățământ din România și din străinătate.

Studenții, elevii si absolvenții sunt invitați să aplice pentru cele 150 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice.

Programul, ajuns la a X-a ediție, se va derula în această vară în perioada 03 iulie – 31 august. El are ca scop scop facilitarea cunoașterii activității Guvernului României, prin intermediul unor experiențe de lucru. Acestea sunt menite să dezvolte abilitățile practice și competențele profesionale.

Pe perioada Programului de internship, internii vor beneficia de o indemnizație lunară de internship, iar la finalul perioadei vor primi un certificat de internship din partea Secretariatului General al Guvernului.

Depunerea candidaturilor se poate face până pe 7 mai!

Mai multe detalii aici!

Sursă: ‎internship.gov.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor