logo
RNTV Live

Ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare, veşti despre plata la întreţinere/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare, veşti despre plata la întreţinere

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, oferă garanții că ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare nu vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru a-și plăti întreținerea. Ba mai mult, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Ploiești de joi după-amiază, edilul a anunțat că Guvernul României a alocat sumele necesare pentru plata subvenției la gigacalorie.

33 milioane lei. Aceasta este suma pe care Guvernul României a oferit-o Primăriei Ploiești pentru a putea fi acoperit bugetul alocat de municipalitate pentru plata subvenției la gigacalorie. Anunțul a fost făcut de primarul Andrei Volosevici în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești de joi după-amiază.

Vestea a atras reacții din partea consilierilor locali PSD. Liderul de grup al social-democraților, Sorin George Botez a spus mai în glumă, mai în serios că de acum vom avea încredere în Guvern, acesta făcând referire la alianța dintre Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal care s-a format la nivelul executivului României.

În prezent, prețul la energiei termice facturate populației din municipiul Ploiești este de 186,97 lei fără TVA,  diferența să fie subvenționată din bugetul local și mai nou de la cel de stat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-mortal-pe-dn1-a/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews,ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor