logo
RNTV Live

Studiul de prefezabilitate al Spitalului Municipal de Urgență Ploiești, finalizat. Ce urmează/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Studiul de prefezabilitate al Spitalului Municipal de Urgență Ploiești, finalizat. Ce urmează.

Primarul Andrei Volosevici a anunțat  în cadrul ședinței Consiliului Local  că studiul de prefezabilitate al Spitalului Municipal de Urgență Ploiești a fost finalizat, urmând a fi prezentat aleșilor locali în cel mai scurt timp. Anunțul a fost făcut în timpul unor dezbateri  tensionate între edil și consilierii liberali pe tema infrastructurii medicale din Ploiești. De altfel, șeful executivului ploieștean a profitat de situație și nu a ezitat să lanseze un atac și la adresa senatorului Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, și a Consiliului Județean Prahova.

Studiul de prefezabilitate al Spitalului Municipal de Urgență Ploiești  a fost finalizat, urmând ca în cel mai scurt timp să fie prezentat aleșilor locali.

Anunțul a fost făcut de primarul Andrei Volosevici în cadrul unor dezbateri aprinse pe tema  prelungirii termenului, stabilit printr-o hotărâre de CL, în care Consiliul Județean Prahova trebuia să realizeze studiul de fezabilitate. Cum executivul județean risca să dea înapoi respectivul teren, a fost nevoie de un proiect nou. Prin acesta a fost prelungit acest termen, lucru care l-a nemulțumit pe primarul Andrei Volosevici .

Primarul Andrei Volosevici nu a ezitat în a lansa un atac la adresa senatorului Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești. Atacul a vizat și pe cei din Consiliului Județean Prahova.

Reacția primarului  Volosevici vine după ce Roberta Anastase a atras atenția la începutul acestei luni legat de faptul că reprezentanții Primăriei Ploiești nu au prezentat studiul de pre-fezabilitate care trebuia să fie gata în luna mai.

Ce se întâmpla cu proiectul noului spital din Ploiești?

”Luna trecută am vorbit cu directorul Spitalului de Pediatrie din Ploiești. Doamna doctor Anca Miu e un om sufletist și un profesionist desăvârșit. De fiecare data când vorbim nu uita sa îmi amintească de lipsa de spațiu pentru tratament din spital, de condițiile in care trebuie sa țină copiii, care și așa trec prin trauma unei boli care necesita spitalizare(…) Nu am văzut nicio declarație oficială a primăriei cu privire la rezultatele studiului de pre-fezabilitate. Ar fi trebuit să fie gata în luna mai. De aceea m-am decis să scriu aici si să întreb public: Ce se întâmpla cu proiectul noului spital din Ploiești?”, a scris senatorul Roberta Anastase pe pagina personală de Facebook la începutul lunii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor