logo
RNTV Live

Stradă din Ploieşti, interzisă pietonilor. Se află în apropierea sediului I.P.J. Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Stradă din Ploieşti, interzisă pietonilor. Se află în apropierea sediului I.P.J. Prahova. Este vorba mai exact de strada Victorie care a devenit in decursul timpului parcare pentru maşini. Trotuarul nu mai poate fi folosit de pietoni aşa că, cei care sunt nevoiţi să trecă pe acolo se strecoară printre autohevicule. Tot tortuarul a devenit parcare pentru maşini.

O cititoare republikanews.ro, a decis să tragă un semnal de alarmă asupra situaţiei, mai ales că nu este singira zonă în care pietonii sunt expuşi pericolului pentru că trotuarul nu poate fi folosit..

” Eu am copil mic. Când ies cu căruciorul nu pot trece pe aici pentru că merg printre maşini şi e periculos. Trotuarul este inexistent. Este ocupat în totalitate de maşinile parcate. Din păcate nu este singura zonă pe unde, ca pieton, nu ai voie. Trotuarul a devenit prorietatea şoferilor”, a spus ploieteşteanca.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/blocuri-ploiesti-reabilitate…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor