logo
RNTV Live

Stoichiciu, ţinut în funcţie pentru a fi sancţionat cu privire la dezastrul de la CSM

Oana Stoica

Se caută în continuare soluţii pentru dezastrul cauzat de blocajul financiar în care se află CSM Ploieşti. Primarul Adrian Dobre a făcut, din nou, o analiză a situaţiei ajungând la concluzia că trebuie delimitat foarte clar modul în care este cheltuit banul public. Dobre făcut şi o analiză a sumelor acordate clubului de către municipalitate: de la 1 milion de lei,când s-a înfiinţat, în 2004, la 13,5 milioane în 2015. Soluţia lui Dobre, “pentru rezolvarea urgentă doar a unei părţi din probleme” vizează identificarea de soluţii pentru plata antrenorilor care pregătesc copii şi juniori, prin modificarea organigramei, care presupune mărirea numărului de posturi.

 

În momentul de faţă, o comisie de specialitate execută un audit intern în cadrul CSM. Adrian Dobre susţine că vinovaţii, inclusiv oameni din Primărie, trebuie să răspundă pentru dezastrul creat, asumându-şi faptul că lui Cezar Stoichiciu i-a fost prelungit contractul tocmai pentru a fi tras la răspundere şi sancţionat pentru toate neregulile din cadrul clubului.

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor