logo
RNTV Live

Paul Pogba ajunge la finalul carierei: Fotbalistul primește o suspendare record

pogba
Theo Tănăsescu

Paul Pogba, fostul mijlocaș al echipei Manchester United, nu a mai participat la meciuri pentru Juventus începând din luna septembrie a anului trecut, după ce a eșuat un test antidoping.

Paul Pogba, fostul star al echipei Manchester United, a primit o suspendare de patru ani în fotbal din cauza dopajului.

Mijlocașul a fost inițial suspendat în luna septembrie, după ce a picat un test antidoping în timp ce evolua pentru gigantul italian. Ulterior, o probă secundară a fost contraanalizată și a confirmat rezultatul pozitiv.

Tribunalul Național Anti-Doping urma să decidă asupra unei pedepse, iar acum s-a confirmat că Pogba nu va mai putea juca cel puțin până în 2028. Este vorba de interdicția maximă pe care ar fi putut să o primească un jucător.

Aceasta înseamnă că el ar putea avea potențial 35 de ani în momentul în care interdicția se va încheia. Vorbind înainte ca proba de contra-analiză să fie testată, reprezentantul lui Pogba, Rafaela Pimenta, a declarat: “Așteptăm contra-analiza și până atunci nu putem spune nimic. Cert este că Paul Pogba nu a vrut niciodată să încalce regulile”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor