logo
RNTV Live

Stil urban pentru o vară cool

pantof
Mihai Constantinescu

Stil urban pentru o vară cool

Vestimentația pentru vară trebuie să bifeze mai multe aspecte – confort, lejeritate, factor cool. Pentru că temperaturile sunt ridicate, ai nevoie să porți fibre naturale sau țesături cu factor de protecție solară, care nu lasă pielea să transpire și o protejează. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la stil.

Abordarea urbană a stilului de îmbrăcăminte se referă la îmbinarea mai multor elemente de street-style cu altele casual, într-un mod creativ. Tricouri, pantaloni scurți sau pantaloni largi, hanorace, blazere, rochii lejere din bumbac, toate sunt candidate perfecte pentru ținutele de timp liber.

Indiferent că mergi în vacanță la mare, la munte, într-un oraș cosmopolit sau dacă îți petreci zilele de vară acasă, ținutele urbane sunt potrivite în orice context. Iată câteva combinații vestimentare smart pe care le poți face în această lună toridă.

Urban șic

Oferă un accent de rafinament ținutei tale urbane, conturând-o în jurul unei piese centrale feminine. De exemplu, alege o rochie midi, cu croială relaxată, din bumbac, in sau mătase, și poart-o cu o pereche de sneakerși albi și un rucsac. Poți alege, de asemenea, o pereche de teniși din pânză colorată, Converse de la Fashion Days, pentru un aer cool. O astfel de ținută, alcătuită din contraste, te va pune în valoare în deplin confort.

Smart casual

De obicei, o ținută smart casual îți oferă un plus de stil în timp ce te lasă să fii liber în mișcare și în alegerile vestimentare. O pereche de pantaloni scurți din in, cu un tricou basic și un hanorac, sau o cămașă cu croială supradimensionată alături de un șort din denim prespălat sunt ținute de zi cu zi cu personalitate. Poartă-le în timpul liber, la shopping, la o plimbare prin oraș și chiar la un prânz casual cu prietenele. Poți adăuga o pereche de pantofi sport, stil runners. Aici https://www.fashiondays.ro/g/nike găsești o gamă variată de modele pe care le poți integra în ținutele tale de vară.

Ultra urban

Când vorbim de stilul ultra urban ne referim la elemente specifice culturii street, de la skate la hip-hop. Ți se poate părea prea mult, însă îți poți construi un outfit ultra urban fără să fii exagerat. De exemplu, poți miza pe jeans boyfriend cu un tricou stil hanorac și o pereche de teniși gheată. De obicei, aceste ținute trebuie să includă piese vestimentare relaxate, cu volum. De aceea sunt potrivite pentru siluetele zvelte. Poți opta și pentru fustă mini cu croială A-line, un top scurt, lejer și Converse.

Indiferent de cele trei stiluri alese, ține cont de faptul că piesele vestimentare trebuie să fie lejere și combinate creativ în ținute pentru a obține aspectul urban. Încălțăminte confortabilă, accesorii practice, asocieri cromatice tari și imprimeuri cool sunt doar câteva dintre elementele pe care trebuie să le includă o astfel de ținută.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor