Sterilizări gratuite. Comunicat de presă

Sterilizari gratuite. Comunicat de presa/ sursă foto lumeaAnimalelor.ro
cautam-reporteri-republikanews

 Administraţia Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploieşti vă anunţă că începând cu data de 01.10.2017 va demara programul pentru gestionarea câinilor cu şi fără deţinător de pe raza Municipiului Ploieşti conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 502/15.12.2016. Se vor efectua în mod gratuit următoarele servicii medical veterinare: sterilizare, vaccinare anuală, microcipare, deparazitare internă, deparazitare externă, completare sau întocmire carnet de sănătate, introducere în RECS, eutanasie (în caz de necesitate).

Acest program se adresează numai persoanelor cu domiciliul în Municipiul Ploieşti. Solicitanţii vor avea asupra lor cartea de identitate proprie cât şi carnetul de sănătate al animalului (dacă există), în limita a 3 câini/persoană. În mod automat orice persoană se prezintă cu un câine comunitar va deveni responsabil pentru acesta, iar datele sale vor fi trecute într-un registru de evidenţă.

just insolv sprl

Serviciile vor fi efectuate de către Cabinet Medical Individual Degenaro Sebastian la punctul de lucru din Piaţa Victoriei, nr. 5, bl. B-Est, subsol, iar PROGRAMĂRILE SE VOR EFECTUA DOAR TELEFONIC la numărul de mobil 0722 893 589 – dr. Degenaro Sebastian.

DIRECTOR, Sandu Ştefan Constantin

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here