logo
RNTV Live

Staţiunea din România recunoscută pentru că acordă şansă cuplurilor să devină părinţi

Staţiunea foto zi-de-zi.ro
Mihai Constantinescu

Staţiunea Sovata, salvează cupluri

Staţiunea din România recunoscută pentru că acordă şansă cuplurilor să devină părinţi.

Pentru multe cupluri aducerea pe lume a unui bebeluş este o misiune imposibilă din cauza unor probleme de sănătate.

O staţiune din România a devenit cunoscută tocmai pentru că da sanşă cuplurilor să devină părinţi. Este vorba despre staţiunea Sovata,

Aceasta a apărut pe harta staţiunilor balneoclimaterilce renumite în Europa încă din anul 1850. Lacurile cu ape clorurate şi sodice, cât şi nămolul din ele, cu proprietăţi terapeutice, au făcut din staţiune o destinaţie ideală de vacanţă şi mai ales de tratament. Lacurile Ursu, Aluniș, Verde, Negru, Roșu, Mierlei și Șerpilor, care se află în zonă, prezintă fenomenul de heliotermie.

Potrivit ideipentruvacanta.ro despre apa sărată și nămolul de aici se spune că au un puternic efect antiinflamator pentru zona genitală, un efect de creștere a calității endometrului și îmbunătățesc calitatea ovocitelor.

Sunt specialiști care recomandă și un tratament pentru pregătirea unei proceduri de reproducere prin înseminare intrauterină sau de fertilizare in vitro. Tot la Sovata se mai pot trata și simptomele premenopauzei și ale menopauzei.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor