logo
RNTV Live

Stații de reîncărcare pentru vehiculele elecrice,în zone ale Ploieștiului/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Stații de reîncărcare pentru vehiculele elecrice,în zone ale Ploieștiului.

14 stații de reîncărcare pentru vehiculele elecrice vor fi amplasate în mai multe zone ale Ploieștiului. Proiectul, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu urmează să fie implementat în prima jumătatea a anului viitor. Totodată, pentru a încuraja ploieștenii să cumpere autoturisme nepoluante, Primăria Ploiești a decis să ofere gratuitate proprietarilor de maşini electrice  în parcările aflate în administrare Serviciului de Gospodărire Urbană . Pentru a beneficia de gratuitate, ei trebuie să depună un dosar la SGU.

Proiectul privind amplasarea a 14 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice la Ploiești a fost aprobat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFP). Valoarea totală a investiției este de peste 2,9 milioane de lei cu TVA. Din sumă peste 2,4 milioane de lei va fi alocată de AFP. Diferența urmează să fie suportată din bugetul local al Primăriei Ploiești.

Totodată, pentru a încuraja ploieștenii să cumpere autoturisme nepoluante, Primăria Ploiești a decis să ofere gratuitate proprietarilor de maşini electrice  în parcările aflate în administrare Serviciului de Gospodărire Urbană.

Pentru a beneficia de gratuitate, ei trebuie să depună un dosar la SGU. Cererea, care trebuie însoţită de copii după  Cartea de Identitate,talon auto, carte de identitate a vehiculului,Codul Unic de Înregistrare pentr persoanele juridice. Documentele poat fi transmise online, pe site-ul  sguploiesti.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vremea-s-a-dezlantuit-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor