logo
RNTV Live

Starurile de la Hollywood au fost aplaudate la scenă deschisă la Festivalul de la Cannes 2024

OIP
Constantin Corina


Marile staruri de la Hollywood strălucesc pe Coasta de Azur. Kevin Costner a fost aclamat timp de 10 minute la Festivalul de la Cannes, în timp ce Demi Moore este cotată ca una dintre favoritele criticilor

Actorul Kevin Costner a fost emoționat până la lacrimi de cele 10 minute de aplauze și ovăzii în picioare, la premiera filmului său cel mai recent, “Orizont – O saga americană“, la Festivalul de la Cannes. Felicitările au venit după 30 de ani de muncă dedicată acestui film, care relatează povestea cuceririi Vestului Sălbatic. Chiar dacă niciun studio nu a fost dispus să asume costurile uriașe, Kevin Costner și-a ipotecat proprietatea din Santa Barbara pentru a finanța proiectul.

La Cannes, starurile de la Hollywood au fost aplaudate frenetic. Costner, regizorul filmului, a recunoscut că apreciază existența festivalului, deoarece este un regizor independent și a apreciat sprijinul pentru proiectele sale. Legendele Hollywood-ului, precum Richard Gere, au fost prezente, iar actrița Demi Moore a fost lăudată pentru performanța din drama “The Substance“, considerată una dintre favoritele juriului pentru premiul pentru cea mai bună actriță.

Demi Moore a mărturisit că este emoționată și nerăbdătoare pentru premiera filmului. În aceeași seară, “The Apprentice”, cu actorul român Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump, va fi proiectat în premieră la festival. Festivalul de film de la Cannes, cel mai important eveniment al industriei cinematografice, se încheie sâmbătă cu ceremonia de premiere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor