În școlile și liceele din Prahova sunt în plină desfășurare târgurile de toamnă. Așa se face că fiecare clasă în parte își pregătește standul în funcție de obiectele pe care dorește să le așeze la vânzare. Cum era lesne de înțeles vedetele sunt produsele de sezon. În felul acesta cei mici depind și abilități practice dar își dezvoltă și simțul de antreprenor. Banii rezultați în urma acestor activități sunt folosiți pentru a se achiziționa materiale didactice la clasă.

Glasurile de copii se aud încă de cum treci pragul târgului de toamnă din școlile prahovene. Pe lângă faptul că sunt bucurosi să ia parte la astfel de activități micuții învață și arta negoțului. În cadrul acestor evenimente elevii au confecționat diverse obiecte, sau chiar au preparat dulcețuri și prăjituri pe care l-au pus la vânzare, in cadrul fiecarui stand. Asa s-a intamplat si la Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Ploiesti.

Îmbrăcați în straie populare, sau costumați în diferite personaje copiii s-au dovedit a fi adevărați precupeți.

Alături le-au stat și părinții, care s-au asigurat că  elevii aduc cu ei cele mai frumoase, ori apetisante produse pentru targ.

Cu banii strânși în urma târgului de toamnă vor fi achiziționate materiale didactice ce vor fi folosite la orele de curs.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *