logo
RNTV Live

Stăpânii de câini din Ploiești sunt așteptați să ia parte la un program gratuit prin care animalele lor să beneficieze de o serie de servicii medicale veterinare. De tratamente gratuite pot beneficia și câinii fără stăpân

Sterilizari gratuite. Comunicat de presa/ sursă foto lumeaAnimalelor.ro
Mihai Constantinescu

Servicii medicale veterinare gratuite pentru câinii cu stăpân și fără, din Ploiești

Stăpânii de câini din Ploiești sunt așteptați să ia parte la un program gratuit prin care animalele să beneficieze de o serie de servicii medicale veterinare. De tratamente gratuite pot beneficia și câinii fără stăpân. 

Programul se adresează exclusiv stăpânilor de câini din Ploiești. De aceea, în momentul în care un animal va beneficia de serviciile medicale veterinare, stăpânul are obligația de a prezenta buletinul pentru a demonstra că are domiciliul în municipiul Ploiești. De tratament pot beneficia maxim trei câini de persoană.

Programul de gestionare a câinilor cu și fără deținător de pe raza municipiului Ploiești conform Hotărârii de CL nr. 502/15.12.2016, începe în data de 1.10.2017.

Prin acest program se vor efectua următoarele servicii:

sterilizare

vaccinare anuală

microcipare

deparazitare internă și externă

eutanasiere, etc

Serviciile vor fi asigurate de către cabinet Medical Individual Degenaro Sebastian, la punctul de lucru din Piața Victoriei. Programările se vor efectua la numărul de tel 0722 893 589.

În cazul câinilor fără stăpân. cei care îi vor aduce la cabinet vor deveni automat responsabili pentru ei, iar datele acestora vor fi notate într-un registru de evidență.

Pentru mai mute știri, vizitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor