logo
RNTV Live

STÂLPUL BUCLUCAȘ

Daniel

Traficul a fost îngreunat zile în șir într-o intersecție din Ploiești. Semafoarele nu au mai funcționat de mai bine de o săptămână, după ce un stâlp din zonă a fost distrus, în urma unui accident rutier. Atât șoferii, cât și pietonii au fost dezorientați și nu își explicau de ce autoritățile nu rezolvă problema. În urma realizării unui material de o echipă Ploiești TV, autoritățile s-au mobilizat și au înlocuit stâlpul.

Semafoarele din intersecția străzilor Gheorghe Doja și Transilvaniei din Ploiești erau nefuncționale încă de săptămâna trecută. Un stâlp, pe care se aflau montate indicatoarele și semaforul pentru mașini a fost lovit într-un accident rutier, iar autoritățile au întârziat să remedieze problema.

De dimineață, problema părea greu de rozolvat.

În urma materialului realizat de echipa Ploiești TV, însă, autoritățile s-au mobilizat și în doar câteva ore au înlocuit stâlpul afectat, iar acum sistemul de semaforizare este funcțional.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor