logo
RNTV Live

Stalp de iluminat din Ploiești. rupt cu mașina de un șofer beat. O altă mașină, avariată

sursa foto Graiul Salajului
Mihai Constantinescu

Stalp de iluminat din Ploiești. rupt cu mașina de un șofer beat. O altă mașină, avariată

Totul s-a petrecut azi-noapte, cu puțin înainte de miezul noptii, în Ploiești, pe strada Cameliei.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Cameliei din municipiu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public, rupându-l. Acesta a picat pe partea carosabilă, producând avarii unui autoturism care se afla parcat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, întrucât prezenta un comportament suspect, tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest acesta indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și consumului de substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor