logo
RNTV Live

Stagiu aniversar la 20 de ani de Aikido în Prahova

20 de ani de aikido
Cristian Anghelescu

Stagiu aniversar la 20 de ani de Aikido în Prahova

Clubul Sportiv Euroget, membru fondator al Asociației Române de Aikido și Arte Marțiale Asociate (A.R.A.A.M.A.) organizează au stagiu aniversar de Aikido “20 de ani de Aikido în județul Prahova”.

Practica oficiala a Aikido a început în județul Prahova la 1 septembrie 1997. Atunci, Sensei Cristian Vasile a deschis prima sală în care coordona antrenamente în această artă marțială. Locația care funcționa în incinta stadionului “Ilie Oană” din Ploiești.

Pot participa practicanții de Aikido din orice organizație!

Astfel, în acest an s-au împlinit 20 de ani de evoluție și diversificare a Aikido în județul Prahova. În toată această perioadă, foști elevi ai inițiatorului Aikido în Prahova au deschis noi săli. Și s-au afiliat la diferite asociații sau federații naționale și internaționale.

Stagiul aniversar se va desfășura în perioada 14-15 octombrie 2017, cu sprijinul Via Insolv S.P.R.L., sponsor al manifestării, în locația C.S. Conpet. Rezultatul survine în urma colaborării tradiționale dintre Cristian Vasile, vicepreședintele A.R.A.A.M.A și Aurelian Nicolae, antrenorl secției de Karate din cadrul C.S. Conpet.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor