Sursa: Act For Tomorrow

Momentul pentru constientizarea problemelor din Romania cu deseurile di ape! Ia parte pe 29 si 30 septembrie la una din ecologizarile realizate de ACT FOR TOMORROW

În perioada ?? ?????????? – ? ?????????, organizatia Act For Tomorrow te invita să te alături mișcării ????̂??? ????? ???? ???̦??????? ??? ??? – ????? ??????? ??????????!

 RiverCleanupCollective este cea mai amplă acțiune de ecologizare a anului, care aduce împreună reprezentanți ai grupul Schwarz din 16 țări din Europa.

Alături de Kaufland România, se continuă misiunea începută anul trecut de Grupul Schwarz, când 10 țări și-au unit forțele pentru a curăța deșeurile de pe malurile Dunării, iar echipa Kaufland a curățat malurile Dunării în 6 localități din România.

Ne propunem să acționăm la sursă, pentru că știm că râurile sunt elementul de legătură directă către oceane, iar plasticul nu cunoaște granițe.-spune organizatia pe instagram

Acestea sunt ?????̦???? în care poți participa:

– Oltenița (Călărași) – pentru voluntarii din București și Călărași – 30 septembrie
– Târgu Jiu (Gorj) – 29 septembrie
– Turda (Cluj) – 30 septembrie
– Golești (Argeș) – pentru voluntarii din Pitești – 30 septembrie
– Râmnicu Vâlcea (Vâlcea) – 30 septembrie

Înscrie-te alături de familia și prietenii tăi aici. Nu uita să specifici în formular în care dintre date poți participa la eveniment.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *