logo
RNTV Live

Sportul ploieştean se duce de râpă rău de tot! Lipsa banilor, motiv de anulare a meciului cu Dinamo Bucureşti

foto document
Luiza Toboc

” Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, persoană juridică de drept public, organizată sub autoritatea Consiliului Local Ploieşti, (…)prin prezenta vă informăm că echipa de baschet CSM Ploieşti se retrage din Campionatul Naţional de seniori 2016 – 2017, deoarece nu are susţinere financiară (nu are prevedere bugetară).” Anunţul a fost făcut, în urmă cu puţin timp,  de către CSM Ploieşti şi transmis către Federaţia Română de Baschet. Asta în condiţiile în caare echipa trebuia să dispute, peste câteva ore, primul meci din campionat, în Sala Sporturilor Olimpia, alături de cei de la Dinamo  Bucureşti. Problemele financiare au făcut, practic, imposibil acest lucru, iar echipa a făcut anunţul care este mai mult decât o pată neagră pentru ceea ce ar fi trebuit să însemne sport ploieştean de performanţă.

 

Reacţia autorităţilor? Una de resemnare…

Adrian Dobre, primar Ploieşti: ” Acum aud această informaţie. Situaţía nu se mai poate rezolva… Am avut o întalnire cu adjunctul de la CSM, este o decizie pe care au luat-o cei din conducerea clubului. În sensul acesta nu sunt lucruri care să se mai poată face, din păcate. Se puteau face în martie aprilie, dacă se luau decizii corecte. În momentul de faţă, sumele din buget…nu mai sunt! Viitorul CSM-ului, aşa? Pentru anumite secţii nu mai există un viitor!Cel puţin, deocamdata. În Consiliul Local trebuie să se stabilească urgent ce se va face cu CSM-ul, nu ştiu, să se ia în calcul o splimentare de buget din economiile făcute în alte părţi, dar o hotărâre trebuie luată cât mai repede. E o mare pierdere ceea ce se întâmplă şi, din păcate, acestea sunt efectele unor decizii …lipsă de acum ceva vreme! ”

George Botez, consilier local: ” Am auzit ce se întâmplă. Am convocat pentru miercurea aceasta Consiliul de Administraţie. E o dezorganizare totală, iar Executivul Local doar se face că îşi face treaba. Primarul Dobre şi cei din aparatul său sunt total depăşiţi de această situaţie.”

Vom reveni şi cu alte declaraţii ale celor din CL Ploieşti referitoare la situaţia dezastruoasă în care a ajuns CSM-ul. Mizăm şi pe soluţii concrete, nu doar regrete şi pasat vina de la unul la celălalt. Pentru că, până una alta, echipa  trebuia să dispute,astăzi, la ora 19.30, primul meci din campionat în compania celor de la Dinamo Bucureşti. Trebuia !!!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor