logo
RNTV Live

Sportivii sunt neplătiți, CSM Ploiești vrea microbuze. Ce spune directorul clubului

Sportivii sunt neplătiți, CSM Ploiești vrea microbuze. Ce spune directorul clubului
Ciprian Radu

Sportivii sunt neplătiți, Comitetul de Coordonare al CSM Ploiești vrea microbuze

Comitetul de Coordonare al CSM Ploiești dorește să achiziționeze două microbuze pentru transportul sportivilor. Părinții copiilor sunt însă nemulțumiți că sportivii nu și-au primit indemnizațiile.

Actualul director al CSM Ploiești, Silviu Crângașu, ne-a declarat că bugetul pentru investiții nu are legătură cu cel pentru indemnizațiile sportivilor. Și că achiziționarea de mijloace de transport se justifică.

“Noi plătim, în momentul de față, foarte mulți bani pentru transportul sportivilor. Neavând mijloace proprii, suntem obligați să închiriem. S-a propus în consiliul de coordonare, iar propunerea va merge mai departe în Consiliul Local, să achiziționăm două microbuze”. – Silviu Crângașu, director CSM.

Potrivit șefului CSM Ploiești, luna trecută, cheluielile de transport s-au ridicat la aproape 30.000 de lei.

CITEȘTE și Viceprimarul Cristian Ganea renunță la atribuțiile pe CSM Ploiești: Am fost mințit!

S-au discutat două variante. Una prevede achizționarea a două microbuze care să aibă în jur de 20 de locuri. Cealaltă prevede cumpărarea unui autocar. Crângașu este de părere că microbuzele sunt mai practice și se pliază mai bine pe nevoile secțiilor de la CSM.

În ceea ce privește indemnizațiile sportivilor, directorul CSM spune că situația va intra curând în normalitate.

“Bugetul de investiții nu are legătură cu banii pentru sportivi. Sunt două chestiuni separate. Nu am luat banii de la copii să-i dăm pe microbuze. Există buget alocat pentru sportivi. Ce pot să vâ spun este că plățile intră în regim normal începând cu banii pe luna septembrie. Pentru ce a fost înainte, există un control de audit. Acesta va stabili ce disfuncțiuni au fost”, ne-a mai declarat actualul director al CSM Ploiești.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor