logo
RNTV Live

Sportivele secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești, participare remarcabilă la două competiții de prestigiu

ritmicaansamblu
Erika Stoica

Sportivele secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești, Sabina Enache și Anisia Drăgan, au avut o participare remarcabilă la două competiții de prestigiu desfășurate la finalul săptămânii trecute.

În cadrul primei etape a Cupei Mondiale, desfășurată în Atena, Sabina Enache a reprezentat România alături de Christina Drăgan de la CS Sportul Studențesc București. Competiția a fost una de înalt nivel, cu 52 de sportive din 38 de țări participante. Sabina Enache, pregătită de antrenoarea Simona Puiu, a ocupat locul 38 în proba individual compus, cu un total de 109.150 puncte, alcătuit astfel: 29.600 la cerc, 24.050 la băț, 27.950 la măciuci și 27.550 la panglică. Christina Drăgan, campioană a României, s-a clasat pe locul 29, cu un total de 112.450 puncte.

În paralel, la Turneul Internațional „Trophy Novi Sad” – Ediția a XIII-a, ansamblul de senioare al României, inclusiv Anisia Drăgan, a obținut medalia de argint în competiția All Around! Ansamblul, antrenat de Daniela Chiriac și Tatsiana Novikava, a prezentat două exerciții, unul cu cinci cercuri și unul cu trei panglici și două mingi. Alături de Anisia Drăgan, din echipă au mai făcut parte Claudia Mitan, Andra și Carina Crainic, Eva Vencu și Dalia Marin.

Performanțele lor reprezintă nu doar o mândrie pentru CSM Ploiești, ci și pentru întreaga comunitate sportivă din România, demonstrând nivelul înalt de pregătire și talentul acestor gimnaste.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor