logo
RNTV Live

„Spontan” la Galeria de Artă Ploiești

Afis
rnews

„Spontan” la Galeria de Artă Ploiești

Culoarea, emoția și dorinta vin „Spontan”, într-o expoziție de pictură vibrantă a lui Andrei Nistor la Galeria de Artă Ploiești, joi, 16 ianuarie, începând cu ora 18:00.

Expozița, al cărei curator este Andrei Dumitrescu, le propune iubitorilor de culoare o invitație la reîntoarcerea în liniștea intimă a fiecăruia. Este, deopotrivă, și o provocare la introspecție într-o lume ce se mișcă amețitor de rapid. Andrei Nistor creează universuri fascinante într-o variate de tehnici, porning de la ulei pe pânză, acuarelă, grafică, digital și street art până la design de obiect.

„Până unde putem pătrunde în misterul vieții în mod conștient? Andrei Nistor aduce o provocare la prezent. Conduce prin culoare, emoția și dorința nestăvilită de sens. Dacă există o dorință instinctuală care să solicite cel mai mult intelectul, probabil că aceea este dorința de a avea un sens. Într-o lume tot mai complexă, cu un flux de informații care crește într-un ritm alarmant, artistul propune observația ca unică acțiune„ – Andrei Dumitrescu.

Andrei Nistor este născut în 1986, a studiat la Universitatea de Artă din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, unde a obținut un masterat în design interior. Cu o dorință de nestăvilit în a contopi culori și concepte proaspete în lucrările sale, Andrei Nistor a fost recunoscut atât în țară, cât și în străinătate. În prezent el este reprezentat de galeria de artă Design Art Concepts din Miami, Statele Unite. Lucrările sale pot fi cumpărate și în online, pe Artsy.

Expoziția „Spontan” va putea fi văzută la Galeria de Artă Ploiești până pe 30 ianuarie.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor