logo
RNTV Live

Sponsorizare. Allianso Business Park va reabilita locul de joacă din Parcul Mihai Viteazul

parc_mihai_viteazu_alianso
rnews

PWP – Allianso Business Park, cel mai mare parc industrial și de business din sud-estul Europei, a încheiat un parteneriat cu Primăria municipiului Ploiești pentru reamenajarea și modernizarea locului de joacă pentru copii din parcul Mihai Viteazul, situat pe Bulevardul Republicii. Municipalitatea a anunțat cu mai multe luni în urmă demararea unei acțiuni de reabilitare a locurilor de joacă situate în parcurile ploieștene, multe dintre acestea aflându-se într-un grad avansat de degradare. Unul dintre locurile de joacă care a fost închis pentru că punea în pericol integritatea fizică a copiilor este și parcul ce urmează să fie reabilitat cu sprijinul Grupului Alinso, dezvoltatorul PWP-Ploiesti West Park.

ivan lokere editorial„Allianso Business Park, parte a Alinso Group de mai mult de 10 ani, consideră Municipiului Ploiești un partener important. Obiectivul prezentului parteneriat dintre grupul nostru și Primăria Ploiești constă în reamenajarea si modernizarea locului de joacă pentru copii “Mihai Viteazul”, situat pe B-dul Republicii, și realizarea unui spațiu de recreere pentru însoțitori. Sperăm ca noul loc de joacă ce va fi dat în folosință luna aceasta să îi bucure pe copii dar și pe părinți. Copiii reprezintă viitorul comunității, bunăstarea lor trebuie să reprezinte preocuparea noastră, a tuturor”, a declarat Ivan Lokere (Foto), CEO Alinso Group, dezvoltatorul Allianso Business Park, cunoscut ca si PWP.

Potrivit reprezentanților PWP, pentru sustinerea creșterii calității zonei și asigurarea confortului copiilor din zonă, cu vârstele cuprinse între 3-14 ani, locul de joacă va fi în totalitate reconfigurat și dotat cu echipamente noi, realizate din lemn, fier și plastic. Totodată, pentru însoțitorii celor mici vor fi amenajate 4 foișoare de lemn, iar în jurul locului de joacă vor fi amplasate bănci noi.

Cine este PWP – Ploiesti West Park

Situat la marginea municipiului Ploiești, PWP – Ploiesti West Park este cel mai mare parc industrial și de Business din Sud-Estul Europei, reprezentând o investiție de mai multe sute de milioane de euro. 60 de companii multinaționale renumite oferă peste 3000 de locuri de muncă în PWP.
Detalii pe pagina oficială http://www.alinso.eu/ro

Citește și: Capital străin transformat în investiție de succes. Ploiești West Park este cel mai mare Business Park din sud-estul Europei. „Acesta este doar începutul”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor