logo
RNTV Live

Spitalul Orăşenesc Băicoi, modernizat

sursă foto Realitatea.net
Mihai Constantinescu

Spitalul Orăşenesc Băicoi, modernizat. Autorităţile locale investesc în sănătate sume importante de bani. În acest sens, Spitalul Orăşenesc Băicoi a beneficiat de sume importante de bani pentru lucrări majore, printre care se numără: dotarea ambulatoriului cu aparatură medicală modernă, asfaltarea curţii şi refacerea faţadei clădirii. Doar pentru refacerea faţadei, autorităţile locale au investit din bugetul propriu aproximativ 400.000 de lei.

Lucrările nu se opresc aici. Edilul localităţii, Marius Constantin, spune că următoarea investiţie vizează extinderea cameri de gardă, de la 2 la 10 paturi, urmănd ca mai apoi să fie realizate lucrări şi la spaţiul verde.

Spitalul Orasenesc Baicoi acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-mortal-prahova-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor