logo
RNTV Live

 Spitalul Municipal Câmpina beneficiază de un aparat de testare ce depistează noul coronavirus

nebulizare sursa eMaramures
Mihai Constantinescu

Spitalul Municipal Câmpina beneficiază de un aparat de testare ce depistează noul coronavirus

Spitalul Municipal Câmpina beneficiază de un aparat de testare ce depistează noul coronavirus donat de o asociație non-profit.

Încă de la desemnarea Spitalului Municipal Câmpina drept spital suport în vederea tratării pacienților Covid-19, administrația publică locală, alături de conducerea instituției spitalicești a început demersurile pentru achiziționarea echipamentelor necesare personalului medical, dar și a unui aparat de testare ce depistează virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, Primarul, Horia Laurențiu Tiseanu a purtat mai multe runde de discuții cu reprezentanții Prefecturii Prahova, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova, dar și a unor parlamentari din Prahova, obținând promisiunea fermă că la Câmpina va ajunge în curând un aparat de testare, achiziționat fie din fonduri guvernamentale, fie din fonduri private. Mai mult decât atât, în ultima săptămână, administrația locală a primit semnale clare din partea D.S.P.Prahova că acest aparat va ajunge la Câmpina în cel mai scurt timp posibil.

Așa se explică faptul că ieri, 5 mai 2020, odată cu sosirea apartului de testare Gmate Covid-19 la Spitalul Municipal, s-a produs o regretabilă confuzie, administrația publică locală neștiind că nu este vorba despre aparatul promis de către autoritățile ce au participat la discuțiile prealabile.

Prin urmare, Primarul Horia Laurențiu Tiseanu își cere scuze personal, dar și în numele administrației publice locale pentru confuzia creată și le mulțumește reprezentanților Asociației “Dăruiește Aripi” pentru gestul de a fi donat un aparat atât de necesar Spitalului Municipal Câmpina și comunității.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/adolescenta-rapita-de-pe-strada-de-trei-barbati-tanara-este-cautata-in-toata-tara/?fbclid=IwAR1Lfqbnf9wgbc0UogQxo2hBz7UaYdziVbIfX1Boe_mEqpDUMqVKvpkDgEQ

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scarile-de-bloc-din-campina-dotate-cu-covorase-si-solutie-dezinfectanta/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor