logo
RNTV Live

SPITALUL JUDEȚEAN PLOIEȘTI, PE DRUMUL SPRE MODERNIZARE

Costin

Modernizarea blocului operator din cadrul Spitalul Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu” va fi finalizată până la jumăatea acestei luni în integralitate. În prezent au fost date în folosință  șapte săli de operații dotate cu aparatură de ultimă generație.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu”  va avea unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din ţară. Deja primele şapte săli de operaţie ultramoderne au fost date în folosinţă, urmând ca până la jumătatea lunii să fie finalizate lucrările și în restul secțiilor.

Aflat în subordinea Consiliului Județean Prahova, acesta este singurul spital din zonă cu secții de chirurgie plastică, micro-chirurgie reconstructivă și tratare a pacienților cu arsuri.   De altfel, în urma unui parteneriat  încheiat între Consiliul Judeţean Prahova și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Spitalul Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu”   va deveni spital clinic universitar.  Astfel din toamnă, la Ploiești vor studia medicină primii 50 de studenți.

Investițiile în Blocul Operator de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu” vor asigura condiții superioare de salvare de vieți, recuperare rapidă, risc redus infecții asociate actului medical, performanță în chirurgie, confort și siguranță pentru pacient.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor