logo
RNTV Live

Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza a rămas fără generator de curent/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza a rămas fără generator de curent

Consiliul Județean Prahova intenționează să aloce sumele necesare pentru achiziționarea unui generator de curent la Spitalul din Breaza. Vechiul generator s-a stricat. Decizia va fi luată în viitoare ședință a legislativului prahovean. În dezbaterea de atunci va intra un proiect extrem de important.. Acesta vizează asocierea executivului cu localitățile Breaza, Gura Vadului și Iordăcheanu. Se va realiza în vederea unor investiții de interes public. 

Spitalul din Breaza a rămas fără generator de curent

Consilierii județeni prahoveni vor dezbate în viitoare şedinţă a legislativului prahovean un proiect de hotărâre care vizează asocierea cu localitățile Breaza, Gura Vadului și Iordăcheanu. Scopul Se doresc investiții de interes public. Vorbim despre investiții care vizează creșterea capacității de depozitare a apei potabile la Gura Vadului , înființarea unui sistem de canalizare la Iordăcheanu, dar și despre achiziționarea unui generator de curent la Spitalul din Breaza.

Achiziționarea respectivului generator este absolut necesară. Vechiul generator de la Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza s-a defectat.

De altfel, pe ordinea de zi a viitoarei ședințe a Consiliului Județean Prahova figurează un proiect de hotărârea care vizează aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ”Pasaj denivelat peste DN 1. Acesta va fi realizat în zona Centurii de Vest, la intersecția cu DJ 101 I.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor