logo
RNTV Live

Spirite încinse din cauza banilor necesari reparării Cazanului 2 din cadrul CET Brazi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Spirite încinse din cauza banilor necesari reparării Cazanului 2 din cadrul CET Brazi

Alocarea sumei de 900 000 de lei de catre Consiliul Județean Prahova pentru repararea Cazanului 2 din cadrul CET Brazi a reprezentat unul dintre subiectele fierbinți dezbătute în ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Ploiești.  Motivul? Primarul Andrei Volosevici a cerut să i se prezinte o expertiză care să ateste valoarea lucrărilor de investiții.

Spirite încinse din cauza banilor necesari reparării Cazanului 2 din cadrul CET Brazi

Tensiunile dintre primarul Andrei Volosevici și reprezentanții Consiliului Local Ploiești pe tema sistemului  de furnizare a apei calde și căldurii în municipiu sunt departe de a fi încheiate.

De data aceasta, tema care a aprins iar spiritele, a fost de suma de 900.000 lei, bani pe care Consiliul Județean Prahova i-a alocat pentru repararea Cazanului 2, lucrare ce urmează sa fie realizată în parteneriat cu Primăria Ploiești.

O explicaţie există însă. În cazul în care reparațiile vor costa mai puțin de 900.000 lei, sumele rămase vor fi redirecționate către alte investiţii necesare la CET BRAZI.

Proiectul de hotărâre care prevede asocierea dintre cele două instituții  în vederea realizării lucrărilor de reparații aferente funcționării CET Brazi a trecut cu 17 voturi pentru și o abținere. Lucrările de reparații vor fi demarate în contextul în care în zilele următoare va fi pus în funcțiune Cazanul 5.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor