logo
RNTV Live

SPECTACOLE SOLD OUT LA TEATRU LA TEATRUL “TOMA CARAGIU” PLOIEŞTI/VIDEO

Georgescu Cristi

Nicio piesa de teatru la care spectatorii sa mai gaseasca bilete. Atat de indragite sunt productiile Teatrului “Toma Caragiu”, din Ploiesti. Asa se face ca in agentie se ingroasa listele de asteptare, iar telefoanele suna neincetat. Pe langa productiile atat de cunoscute de public, artistii pregatesc altele noi, in cadrul celor trei sectii.

Acesta este raspunsul pe care il primeste orice spectator, care suna la agentia de bilete a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiesti. De saptamani bune spectacolele jucate pe scena celor trei sectii sunt sold-out.

Conducerea institutiei de cultura este de parere ca in judetul Prahova exista un public avizat, amator al productiilor teatrale. In plus, se pare ca si pandemia de Coronavirus ne-a invatat cat de important este ca publicul sa aiba posibilitatea de a lua parte la astfel de evenimente.

Nu putini sunt aceia care intra in agentia teatrala si pleaca fara vreun bilet, ci doar inscrisi pe liste lungi de asteptare.

Aproape zece reprezentatii au loc saptamanal la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiesti, dintr-un total de 50 de productii ale celor trei sectii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor