logo
RNTV Live

SPECTACOLE EXTRAORDINARE, LA FILARMONICĂ

Barbuceanu Nicoleta

Iubitorii de muzică sunt așteptați în perioada următoare la o serie de spectacole speciale organizate de filarmonica ploieșteană. Printre acestea se numără și concertele de Dragobete și Ziua Femeii, susținute de Orchestra Populară Flacăra Prahovei. Printre artiștii care vor urca pe scenă, la ambele spectacole, se numără Gelu Voicu, Traian Frîncu și Violeta Barac.

 Pe lângă obișnuitele concerte simfonice, Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești pregătește și o serie de evenimente speciale. Pe 24 februarie, spre exemplu, este programat concertul folcloric extrarordinar “Pe la noi, de Dragobete”. Orchestra Populară ”Flacăra Prahovei” organizează pe 7 martie și tradiționalul spectacol ”La mulți ani, femeie dragă!”

În luna martie filarmonica ploieșteană este partener  și în organizarea spectacolului caritabil numit ”Balul Florilor„ ce se va desfășura în Sala Coloanelor Palatului Culturii.

Detalii despre spectacolele filarmonicii puteți afla de pe pagina web a instituției sau de pe conturile acesteia de socializare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor