logo
RNTV Live

SPECTACOL PE HIPODROMUL DIN PLOIEȘTI

Daniel

Odată cu terminarea pandemiei, sute de spectatori au luat calea Hipodromului Ploiești, duminică dimineață fiind programată prima reuniune hipică din acest an. Mai mult de 500 de iubitori ai turfului au fost martorii a cinci curse spectaculoase – patru de trap și una de galop – întreaga reuniiune fiind dedicată Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, cu ocazia zilei de naștere și a aniversării a 141 de ani de la proclamarea Regatului României.


Cea mai aplaudată cursă a zilei, Premiul de Deschidere, i-a revenit armăsarului Dolce Dorel, unul dintre favoriţi. Driver-ul, longevivul Cristian Slate, a reuşit să se impună în lupta finală cu iapa Madonna, ce l-a avut în sulky pe Tiberiu Nan. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către subprefectul Judeţului Prahova, Alexandru Florin Vane dar şi de Gabriela Rădulescu, directorul Filialei Prahova a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.


În celelalte curse de trap ale zilei s-au impus iapa Otawa (Premiul Ager), armăsarul Incroyable de Bry (Premiul Accelerat) şi armăsarul Wicked from Heaven (Premiul Avion).
Reuniunea a fost închisă de unul dintre momentele mult apreciate de public, cursa de galop dotată cu Premiul ARAC Sprint şi organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română.
S-a impus, net, armăsarul Abinoux, acesta luând fața urmăritorilor Uthifa şi Shimal. Premierea jocheului câştigător, bulgarul Nurhay Zyulkyuf, a fost oficiată de viceprimarul Municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim, şi de subprefectul Judeţului Prahova, Alexandru Vane.

https://www.youtube.com/watch?v=c1YTzMRziZk


• Pe tot parcursul reuniunii, cei mai mici dintre spectatori au avut prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul Matilda. Și a fost îmbulzeală mare!
• Următoarea reuniune hipică va avea loc peste două săptămâni, mai precis duminică, 10 aprilie 2022, urmând a avea ca principal eveniment Premiul “Toma Socolescu”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor