HANDBAL: Ploieșteanul Denis Ștefan, chemat din nou la „naționala” de juniori

4
Ștefan Petre

Denis Ștefan, portarul echipei de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti, a fost din nou convocat la lotul naţional de juniori al României, pentru o acţiune mai amplă de pregătire care se va derula în perioada 4-23 decembrie.

„Tricolorii” se vor reuni pe 4 decembrie la Satu Mare, unde vor fi pregătiți de antrenorii Vasile Boca şi Rudi Stănescu în cadrul unui scurt stagiu centralizat ce precede participarea la un Turneu Internaţional în Polonia, în intervalul 7-11 decembrie. După ce vor reveni acasă, juniorii se vor antrena la Plopeni, într-un cantonament ce se va încheia pe 23 decembrie.

Pregătit la CSM Ploiești de Ramona Ştefan, Denis Ștefan a bifat în acest an toate cele trei acţiuni ale lotului naţional de juniori al României: Campionatul Mediteranean din Tunisia (locul 6), ”European Open Championship” din Suedia (locul 11) şi „Trofeul Carpaţi NIRO” (locul 2).

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor