logo
RNTV Live

SPECTACOL JUCAT PENTRU ARTIȘTI

Barbuceanu Nicoleta

Actorii teatrului ploieștean vor juca un spectacol pentru artiștii aflați în situații dificile. Se întâmplă în cadrul unei campanii naționale organizate anual de Uniunea Teatrală din România. Astfel, toți banii încasați din vânzarea biletelor pentru spectacolul ”Cântăreața cheală” din data de 8 aprilie vor ajunge la oamenii de teatru care au nevoie de sprijin.

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești se alătură și anul acesta Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”. Este un proiect derulat de Uniunea Teatrală din România pentru sprijinirea oamenilor de teatru din toată țara, aflați în situații dificile. La aceștia vor ajunge toate încasările în urma vânzării biletelor pentru unul dintre cele mai noi spectacole ale teatrului ploieștean și anume ”Cântăreața cheală” ce se va juca sâmbătă, 8 aprilie.

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar o recunoaștere a muncii actorilor, ci și un ajutor concret pentru artiștii aflați în situații delicate, un gest care demonstrează că prin teatru, împreună, se pot schimba vieți.

Campania Națională „Artiștii pentru artiști” a fost inițiată în anul 2002 și este realizată în parteneriat cu instituții teatrale din București și din țară.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor