logo
RNTV Live

Spectacol in prima seara de Liga Campionilor

unibet (1)
rnews

Fotbalul spectacol s-a intors o data cu primele meciuri din Grupele Champions League.

Cu 3 posturi de televiziune care transmit meciuri din aceasta competitie, Telekom Sport, Digi Sport si Look, si cu un nou program de desfasurare a meciurilor, iubitorii fotbalului de calitate din Romania au mai multe variante din care sa aleaga in serile de Liga Campionilor.

Balul a fost deschis de Barcelona si PSV. Campioana Spaniei a dominat meciul de la un capat la altul, dar olandezii au avut cateva contraatacuri virulente, care au evidentiat imperfectiunile in defensiva ale catalanilor. Si ca intotdeauna cand jocul lancezeste, apare Messi. Acesta a marcat superb dintr-o lovitura libera de la circa 25 de metri si a adus linistea in tabara gazdelor. Dupa pauza, Dembele a reusit sa inscrie cu un sut extraordinar din coltul careului de 16 metri, pentru ca mai apoi, Messi sa mai marcheze de doua ori, ultimul gol cu echipa sa in inferioritate numerica. Catalanii au confirmat statutul de favorita la castigarea trofeului conferit de specialistii platformei de pariuri online unibet.ro.

In acelasi timp s-a jucat meciul Inter Milano – Tottenham. Meciul a fost unul greoi, cu englezii la carma si cu portarii printre protagonisti. Dupa pauza, danezul Ericksen a marcat pentru englezi. Dupa gol, acestia s-au retras, permitandu-le italienilor sa egaleze prin vedeta Icardi. Italienii s-au incarcat de energie dupa egalare, au presat puternic in minutele de prelungiri si au reusit sa inscrie golul victoriei prin Vecino.

Asteptat cu mare interes, meciul de pe Anfield Road dintre Liverpool si Paris Saint Germain a fost, daca nu spectaculos, cel putin dramatic. Asa cum ne-au obisnuit, ,,cormoranii” s-au mutat cu toate bagajele in terenul parizienilor si, pe undeva firesc, in minutul 40 conduceau cu 2-0 prin golurile marcate de Sturridge si Milner (din penalty). Meunier a redus din handicap pana la terminarea primei reprize si anunta spectacol dupa pauza. De la cabine s-au intors doua echipe mai apatice. Desi au insistat, englezii nu au reusit sa ajunga prea des in apropierea portii lui Areola. De obicei inger, Salah a gresit o pasa la mijlocul terenului in minutul 83, francezii au profitat si au marcat golul egalizator prin Mbappe. De cele mai multe ori, fotbalul ii rasplateste pe cei mai buni si, in minutele de prelungiri Liverpool a reusit golul victoriei prin Firminho.

In prima zi de Liga Campionilor din acest sezon s-au mai jucat meciurile:

  • Monaco vs. Atletico Madrid, 1-2. Au marcat Grandsir, respectiv D. Costa si Jimenez.
  • Galatasaray vs. Lokomotiv Moskova, 3-0. Au inscris Rodrigues, Derdiyok si Inan.
  • Clun Brugge vs. Dotmund, 0-1. A marcat Pulisic.
  • Schalke vs. FC Porto, 1-1. Au inscris Embolo, respectiv Otavio.
  • Steaua Rosie Belgrad vs. Napoli, 0-0.
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor