logo
RNTV Live

Specialiştii ISU Prahova au ajutat preoţii să pregătească lăcaşele de cult pentru sărbătoarea Floriilor

ControlBiserici01
Mihai Constantinescu

Specialiştii ISU Prahova au ajutat preoţii să pregătească lăcaşele de cult pentru sărbătoarea Floriilor, bisericile fiind expuse, în această perioadă a sărbătorilor de Paşte, la risc sporit de producere a incendiilor. Inspectorii au urmărit starea instalaţiilor electrice, a sistemelor de încălzire şi a coşurilor de fum, respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi existenţa stingătoarelor şi hidranţilor.

Pe lângă identificarea şi înlăturarea disfuncționalităților specifice, întreg personalul bisericilor a fost instruit astfel încât să se cunoască şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

Mai mult, echipajele de pompieri din subunitățile operative au continuat acțiunile de recunoaștere la diverse categorii de obiective, pentru identificarea surselor de alimentare cu apă, familiarizarea cu particularitățile fiecărei clădiri și prelucrarea personalului asupra asigurării intervenției imediate în caz de incendiu, până la sosirea echipajelor specializate de stingere.

sursa comunicat ISU Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor