SPA de peste 1 milion de euro și piscină cu apă sărată. Le găsești pe Valea Prahovei

angajare

Hotelul de patru stele Interna­ţional din Sinaia, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte al ASF Dan Radu Ru­şanu, a finalizat o investiţie de 1,5 mi­lioane de euro în modernizarea şi ex­tinderea centrului spa, dar şi în dezvoltarea unei noi parcări luminate cu 120 de locuri.

„Centrul Spa existent a fost renovat în totalitate şi a primit în plus o saună uscată şi un hammam cu o capacitate de zece persoane fiecare. Pe lângă centrul spa deja existent, cu o piscină de aproximativ 56 mp, a fost construită o noua zonă de relaxare cu o piscină de 132 de metri pătraţi cu apă sărată, un jacuzzi şi un spaţiu pentru recreere. Această noua zonă de relaxare va fi dată în folosinţă anul acesta de Cră­ciun“, a de­clarat Marius Vînă­toru, direc­to­rul de marketing al hotelului.

Investiţia în mo­dernizarea şi ex­tinderea spa-ului a fost de peste 1,3 mi­lioane de euro la care se adaugă şi va­loarea parcării, totalul investiţiilor făcute din fonduri proprii şi credite bancare depăşind astfel 1,5 milioane de euro.

Sursa: ziarul financiar

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here