logo
RNTV Live

Şoselele din Prahova, transformate în cârciumi?

etilotest
Theo Tănăsescu

Şoselele din Prahova, transformate în cârciumi?

În perioada 2-4 aprilie a.c., polițiștii rutieri prahoveni au desfășurat o acțiune cu forțe mărite pe raza întregului județ, atât în mediul urban cât și în mediul rura. La acţiune au participat peste 140 de polițiști, în vederea combaterii oricăror abateri săvârșite la regimul rutier, cu accent pe abaterile săvârşirite de bicicliști.

În total, polițiștii prahoveni au controlat aproximativ 1.130 de autovehicule. Au fost depistaţi 8 conducători auto care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, la volan şi au fost reținute 8 permise de conducere.

În acest context au fost aplicate 541 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 176.361 de lei. Pentru unele neregului constatate au fost reținute și 11 certificate de înmatriculare.

100 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate bicicliștilor, 31 dintre acestea fiind aplicate pentru alcool.

Acțiunile în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere sunt desfășurate zilnic de polișitii rutieri prahoveni, pe raza județului, în vederea identificării persoanelor care comit abateri la regimul rutier, fie că vorbim de contravenții sau de infracțiuni contra siguranței traficului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor