logo
RNTV Live

Șosele mai sigure: 16 permise săltate de polițiști în Prahova

politia trucam
Ciprian Radu

Șosele mai sigure: 16 permise săltate de polițiști în Prahova

IPJ Prahova a organizat cinci acțiuni pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 90 de conducători auto și au fost controlate 61 de autovehicule destinate transportului de persoane și mărfuri.

Polițiștii de la Rutieră au constatat două infracțiuni și 221 de contravenţii, sancționând astfel diferite abateri de la legislaţia rutieră (73 pentru viteză excesivă; două pentru abateri ale pietonilor; 63 pentru neutilizarea centurii de siguranță etc.).

Totodată, ca măsuri complementare, au fost reţinute 16 permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare auto.

De exemplu, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale (38 pentru viteză excesivă), în valoare de 25.650 lei și au reținut șase permise de conducere.

De asemenea, la Plopeni, într-o acțiune care a vizat starea tehnică a mașinilor, au fost aplicate 11 sancțiuni și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Sursa. Comunicat IPJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor