Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a exprimat sâmbătă la Timișoara necesitatea ca social-democrații din Timiș să reproducă succesul din 2016, când au câștigat alegerile locale. Grindeanu a subliniat că în 2016 PSD a câștigat în fața dreptei unite, iar acum trebuie să se mobilizeze pentru a câștiga și în 2024.

El a menționat că atmosfera din 2016, când PSD a obținut victoria la alegerile locale și parlamentare, a fost resimțită din nou și că acest lucru îl face să fie optimist cu privire la șansele PSD în alegerile din 2024.

Sorin Grindeanu a subliniat că el și noul președinte al PSD Timiș, Alfred Simonis, au responsabilități în statul român și că trebuie să obțină rezultate pentru partid. El a menționat că este o datorie a PSD Timiș să câștige alegerile locale în 2024 și a exprimat încrederea că Alfred Simonis va face o treabă excelentă în calitate de căpitan de echipă al PSD Timiș pentru alegerile viitoare.

Alfred Simonis a fost ales președinte al Organizației Județene a PSD Timiș în cadrul Conferinței Județene a filialei partidului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *