logo
RNTV Live

Sorana Cîrstea, lăudată de fostul număr 2 WTA

image-2023-03-29-26172899-41-sorana-cirstea
Ștefan Petre

După calificarea în semifinalele Miami Open, campioana Cehiei la tenis, Petra Kvitova (33 de ani, locul 12 WTA), se declară „speriată” de următoarea sa adversară, Sorana Cîrstea (33 ani, locul 74 WTA).

Kvitova spune că românca o „ucide” la turnee de grand slam, făcând referire la faptul că Sorana a eliminat-o la ediţiile din 2021 şi 2022 ale Australian Open.

Petra Kvitova: „Mă ucide la grand slam. De fapt m-am antrenat cu Sorana înainte de începutul turneului. Este plăcut să o văd şi pe ea, tot o jucătoare de peste 30 de ani, ajungând în semifinale. Va fi grozav. Abia aştept să mă întorc pe terenul central”.

Jucătoarea cehă susține că va fi o plăcere să o înfrunte din nou pe românca noastră: „Este plăcut să joc împotriva unei jucătoare care este într-o formă la fel de bună ca mine. Am avut câteva confruntări de-a lungul anilor. Este plăcut că şi altcineva care are mai mult de 30 de ani joacă atât de bine. Mă bucur pentru Sorana. Categoric va fi o plăcere să o înfrunt din nou”.

Meciul din semifinala Miami Open dintre cele două campioane va avea loc în seara aceasta, de la ora 22:00.

Sursă: Știrile Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor