logo
RNTV Live

Sora celebrei Thalia a ajutat un ploieştean să devină faimos în Mexic. Este singurul din România care face asta

Sora celebrei Thalia a ajutat un ploieştean să devină faimos în Mexic. Este singurul din România care face asta
Mihai Constantinescu

Celebritatea nu este uşor de câştigat!Însă, când ai dăruirea, puterea de muncă şi dorinţa de a ajunge faimos ca a tânărului ploieştean Radhu, totul pare mai simplu.

Laura Zapata, sora celebrei Thaliei, a fost una dintre persoanele cheie din viaţa tânărului artist din Ploieşti. A observat talentul lui Radhu aşa că l-a fost sfătuit să meargă pe calea succesului. Şi asta a făcut. Astăzi este singurul cântăreţ de cumbia din România şi vedetă foarte iubită în Mexic. Poporul mexican l-a adoptat pe loc pe ploieşteanul care promovează în cel mai frumos mod cu putinţă tradiţia şi cultura de acolo.

Cumbia este un gen de muzică populară din coastă caraibă a Columbiei, găsit și în Panama și răspândit pe mai multe țările hispanofone, precum Argentina, Mexic sau Peru.

Ploieşteanul în vârstă de 30 de ani este atât de iubit şi apreciat încât este invitat la toate evenimentele de marcă lături de nume importante din industria latino în capitala Mexicului. Printre aceștia: Dulce Maria, artistă a trupei RBD, Laura Zapata, David Zepeda, Niurka Marcos și Aleida Nunoz.

În acest moment viaţa ploieşteanului se împarte între contractele pe care le onorează în Spania, Anglia, România şi bineînţeles în Mexic, ţara care curând va vorbi puţin româneşte de dragul lui Radhu.

sursă foto facebook Radhu

sursa video Facebook Radhu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor