logo
RNTV Live

Soluții pentru sistemul de termoficare

Dumitrescu Vlad

Primarul Andrei Volosevici susține că a identificat soluția prin care problemele legate de termoficare să fie rezolvate definitiv în municipiului Ploiești. Vorbim despre amplasarea a patru microcentrale pe raza localității, care să asigure furnizarea apei calde și a căldurii către apartamentele și instituțiile racordate la sistemul central de termoficare.

Pe lângă problemele curente cu care se confruntă Temo Ploiești cauzate de lipsa banilor, angajații societății duc adevărate lupte să țină în funcțiune un sistem de termoficare măcinat odată cu trecerea timpului.

 În acest context, în urma unor discuții purtate cu  specialiști din cadrul Institutului de Studii și Proiectări Energetice, primarul Andrei Volosevici susține că a găsit soluția ideală prin care Ploieștiul să scape definitiv de problemele legate de furnizarea apei calde și a căldurii.

Totodată,  șeful executivului ploieștean a explicat  de ce în acest moment  există probleme cu furnizarea apei calde și a căldurii la parametri normali.

De altfel, primarul Volosevici a prezentat și care sunt soluțiile pe termen scurt pentru ca ploieștenii să nu mai aibă caloriferele călâi. Mai precis, vorbim despre preluarea structurii 5 care ar putea să asigure furnizarea căldurii în parametri normali.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor