logo
RNTV Live

SOLUȚII PENTRU SERVICIUL DE TERMOFICARE

Daniel

Conducerea partidului Forța Dreptei, filiala Prahova, susține că problemele care țin de termoficarea Ploieștiului pot fi rezolvate doar cu un sprijin financiar care ar trebui să vină din partea Consiliului Județean Prahova. În acest contex, președintele filialei prahovene George Ionescu, a criticat dur lipsa de reacție a conducerii executivului județean.

Conducerea Partidului Forța Dreptei Prahova a criticat lipsa de reacție a conducerii Consiliului Județean Prahova în ceea ce privește un ajutor financiar pe care ar putea să-l acorde Primăriei Ploiești pentru a putea asigura furnizarea apei calde și a căldurii.

De altfel, Prefectura Prahova a mediat o întâlnire între reprezentanții Consiliului Județean Prahova, ai Primăriei Ploiești și parlamentarii prahoveni în care s-a discutat despre posibilitatea acordării unui sprijin financiar societății Termo Ploiești din partea mediului privat.

În cadrul conferinței de presă, conducerea filialei prahovene a subliniat și faptul că este de neînțeles cum Guvernul României nu a acordat până în prezent un sprijin financiar Primăriei Ploiești pentru a putea face față cheltuielilor în ceea ce privește achiziția de gaze naturale.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor