logo
RNTV Live

Soluția perfectă! Lupii au teren stabil pentru antrenamente!

petrolul antrenament la brazi
Ciprian Radu

 Lupii au teren stabil pentru antrenamente

Petrolul are, în sfârșit, un loc stabil pentru desfășurarea antrenamentelor. Petroliștii au primit permisiunea să folosească gratuit baza fostei Chimia Brazi, aflată în proprietatea Rafinăriei Petrobrazi.

Modernizată în 2008, baza sportivă „Chimia” are o suprafață totală de 6.000 mp, este dotată cu tribune cu sistem de iluminare și dispune de o clădire de vestiare cu dușuri și toalete.

Le mulțumesc reprezentanților Rafinăriei Petrobrazi pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru faptul că ne-au oferit tot sprijinul necesar. Practic, pot să spun că, după ce am parafat această înțelegere, am rezolvat o problemă extrem de importantă, pentru că se știe cât de mult am suferit în acești ani din cauza lipsei unui teren propriu pe care să ne desfășuram antrenamentele. Acordul se întinde, în prima fază, pentru un an de zile, dar sper din tot sufletul să continuăm această colaborare pentru o perioadă cât mai lungă de timp„, a spus președintele FC Petrolul Ploiești, Cristian Vlad.

Prin amabilitatea reprezentanților Rafinăriei Petrobrazi, FC Petrolul Ploiești a organizat în acest sezon, pe stadionul „Chimia”, o parte dintre meciurile pe care echipele de Juniori „A” și Juniori „B” le-au susținut în cadrul Campionatelor Naționale, tot acolo desfășurându-se, de asemenea, și mai multe antrenamente ale formației de seniori.

sursa: fcpetrolul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor