logo
RNTV Live

Șoferii trebuie să evite mai multe drumuri județene din Prahova

strada plina de zapada
Dumitrescu Vlad

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova le recomandă șoferilor să evite mai multe drumuri județene pe care se circulă cu dificultate din cauza condițiilor meteo. 

La această oră, se acționează pentru deszăpezirea drumurilor județene din Prahova cu un număr total de 34 utilaje în zonele cu ninsoare abundentă.

  ”❄La ora 14:30, în judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă, pe toată rețeaua de drumuri judeţene. Se intervine permanent, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă. Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curățarea drumurilor, pe teren se află 34 de utilaje de deszăpezire.

❄La ora 14:30, cele trei companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumunile județene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Prahova acționau pe următoarele drumuri:

🔹Lotul 1 – zona de sud a județului acționează SC Coni SRL cu un număr de 6 utilaje;

🔹Lotul 2 – Zona de est a Județului acționează SC RONI CIVIL INTEROUTE SRL cu 14 utilaje;

🔹Lotul 3 – Zona de vest a județului acționează SCDA Infrastructură SRL cu 14 utilaje.

❄Participanții la trafic sunt rugați să evite drumurile județene ce fac legătura între Mizil – Amaru, Fulga – Boldești Grădiștea, Mizil – Sălciile și Mizil – Jugureni. Pe aceste drumuri se intervine cu utilaje grele pentru degajarea zăpezii abundente de pe carosabil.

❄Se circulă greu pe DJ 102 D, unde ninge puternic și viscolit.

❄Totodată, DJ 713, drumul care face legătura din DN 71 Târgovişte-Sinaia cu zona Padina-Peştera, va fi închis circulaţiei rutiere începând cu ora 16:00 din cauza zăpezii existente în zona montană.

❄La nivelul Consiliului Judeţean Prahova a fost înfiinţat un centru de preluare/ transmitere de informaţii. Astfel, pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următorul număr de telefon: 0786.715.157.Următoarea informare va avea loc la ora 18:00”, a anunțat Consiliul Județean Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor