logo
RNTV Live

Șoferii din România, invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Prahovenii, solidari!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Șoferii din România, invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Prahovenii, solidari!

Șoferii din România sunt invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. De altfel, și prahovenii susțin că se vor alătura acestui manifest, însă sunt sceptici atunci când vine vorba că lucrurile se vor schimba în vreun fel. Evenimentul intitulat „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare. Șoferii din România, invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Prahovenii, solidari! Vva avea loc în data de 30 iunie, de la ora 12.00.

Șoferii din România, invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Prahovenii, solidari!

Prețurile carburanților la pompele stațiilor de alimentare din România cresc pe zi ce trece, în prezent prețul fiind în jurul sumei de 9 lei/litru. Din păcate, previziunile sunt mai sumbre de atât, criza petrolului fiind estimată să se adâncească. Practic acesta a fost și motivul care a dus la crearea unui eveniment pe rețelele de socializare de denumit „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!”, la care și-au anunțat prezența peste 200.000 de cetățeni. Printre ei se numără și prahoveni, aceștia susținând că nu mai suportă să facă parte din acest experiment de supraviețuire.

prahoveni sunt sceptici în ceea ce privește faptul că prețurile o să scadă în urma acestui protest, însă susțin că trebuie tras un semnal de alarmă și în România.

Protestul  anunțat pe rețelele de socializare și la care și-au anunțat prezența sute de mii de români va avea  pentru data de 30 iunie, de la ora 12.00.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor