logo
RNTV Live

Şoferii care nu au asigurat continuitatea serviciului de transport în comun, în COMISIA DE DISCIPLINĂ. Ce sancţiuni ar putea primi

Mihai Constantinescu

Mai mulţi şoferi TCE, în COMISIA DE DISCIPLINĂ

 

Şoferii care nu au asigurat continuitatea serviciului de transport în comun vor fi băgaţi în COMISIA DE DISCIPLINĂ. Măsura a fost luată ca urmare a refuzului acestora de a nu bloca transportul public ploieştean. În funcţie de decizia pe care o vor lua membri comisiei, se poate ajunge până la desfacerea contractului colectiv de muncă sau penalizări de 10% din salariu.

A fost haos astăzi în Ploieşti. Greva generală a celor de la TCE a paralizat pur şi simplu oraşul.

Conform legii trebuie să fie asigurat 30% din fiecare traseu. Cu alte cuvinte fiecare din traseele din Ploieşti să aibă asigurat 30% din curse şi nu doar cursele speciale. În cazul în care nu se vor conforma vor fi sancţionaţi conform regulamentelor în vigoare, a spus pentru republikanews.ro directorul TCE Ploieşti, Nae Alexandri.

Dar nu a fost aşa. Salariaţii nu au asigurat minimul necesar aşa că vor ajunge în COMISIA DE DISCIPLINĂ şi vor suporta consecinţele. În această situaţie sunt aproximativ 100 de salariaţi TCE. După stabilirea măsurile de sancţiune de către membri comisiei, cei care se vor considera nedreptăţiţi au posibilitatea de a ataca deciza în INSTANŢĂ.

Pentru a se găsi o soluţie pentru criza din transportul ploieştean consilierii locali se vor întâlni la ora 14.30. Va avea loc şedinţă de îndată.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor