logo
RNTV Live

Şoferi descoperiţi la volan deşi nu ar fi trebuit să facă aşa ceva vreodată

razie-noaptea-1
Mihai Constantinescu

Şoferi descoperiţi la volan deşi nu ar fi trebuit să facă aşa ceva vreodată. Primul caz a fost descoperit ieri seară. Polițiștii Secției nr.11 de poliție rurală Drajna se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal Cheia când au oprit pentru control un autoturism. Era condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Măneciu.

Întrucât conducătorul auto emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La volan fără a avea acest drept

Tot ieri, în jurul orei 19.10, polițiștii Biroului Rutier Ploiești în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier în municipiu au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ștefan cel Mare, agenții din cadrul Poliției Locale din Ploiești au oprit pentru control un autoturism care nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier Accesul Interzis.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului iar în urma verificării în bazele de date au constatat faptul că, tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Tomșani care se afla la volanul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest sens, pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vremea-se-dezlantuie/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor