logo
RNTV Live

Jungla de pe șoselele Prahovei. Șoferi beți și fără permis la volan

Prahovean s-a urcat la volan deşi nu avea carnet de şofer şi era şi sub influenţa băuturilor alcoolice
Mihai Constantinescu

Jungla de pe șoselele Prahovei. Șoferi beți și fără permis la volan. Aproape că nu este zi de la Dumnezeu în care să nu fie depistați în trafic șoferi care se află la volan deși nu au voie. Ultimele două astfel de cazuri au fost depistate chiar in week-end.

Pimul caz a fost depistat la data de 30 mai, în jurul orei 03:00 pe o stradă din Bucov. În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind transportat la o unitate medicală i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Al doilea cay a fost descoperit sâmbătă, în jurul orei 20:00. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, pe raza localității Gâlmeea, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism care circula pe direcția Gâlmeea către Seciu. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că barbatul conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere suspendat.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/energia-electrica-se-scumpeste/?fbclid=IwAR2e0aAhSRhDyf6UHxuqiIrms8nB2QKjmpYtwGrMXRSjdsYF66-HLlFM3uk

Pentru mai multe știri, vizitți site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor