logo
RNTV Live

Şoferi beți, fără permis ori cu permisul suspendat, traşi pe dreapta de poliţiştii prahoveni

COD ROŞU de tupeu. Un ploieştean a vrut să păcălească poliţiştii/ilustrativa
Mihai Constantinescu

Nu este zi ca pe drumurile din Prahova să nu fie descoperiţi şoferi care se urcă la volan deşi nu au permis de conducere sau care au consumat băuturi alcoolice.

Un astfel de caz a fost descoperit de poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Ploiești, care au oprit pentru verificări un autoturism care circula pe o stradă din municipiu, având montate numere de înmatriculare provizorii.

S-a constatat atât faptul că valabilitatea numerelor de înmatriculare era expirată, cât și că persoana aflată la volan, un ploieștean de 42 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Un alt echipaj de poliție rutieră a oprit pentru verificări conducătorul unui autoturism, care tocmai fusese depistat circulând pe DN 1, în zona localității Băicoi, cu viteza de 128 km/h.

Astfel, polițiștii au descoperit că bărbatul de 40 de ani care se afla la volan, avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Şi acesta s-a ales cu  dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care are acest drept suspendat

Duminică, în jurul orei 03.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bucureștean care circula, pe DN 1, în apropierea municipiului PLoiești, sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,69 mg alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au mai depistat alte două persoane care conduceau sub influența alcoolului, fiind sancționate contravențional, potrivit legii.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor